Keraamilevyt

Keraamisten kulutuslevyjen etu perinteisiin kulutusteräksiin on niiden erityisesti hankaavan kulutuksen parempi kesto. Suppiloissa asennuspaikat ovat usein haastavat, joten keraamien keveys helpottaa ja nopeuttaa asennustyötä. Yhdistämällä keraamilevyjen taustaksi kulutusterästä ja liittämällä kulutusanturit levyihin, saadaan fiksu ratkaisu joka antaa lisää elinikää kulutusosille ja mahdollistaa niiden eliniän loppumisen aikaisen tunnistuksen. Levyjen koossa ja muodossa vain mielikuvitus on rajanamme.

Levyjen kiinnityksessä voidaan käyttää joko asiakkaan nykyisessä rakenteessa olevia kiinnityksiä tai vakioelementeissä olevia kierretappeja levyjen takana.

Suppiloiden vuoraukseen teemme tarvittaessa oman kulutuspala-suunnitelman, jotta vuoraus voidaan hoitaa mahdollisimman pienellä määrällä erilaisia paloja.

Kohteesta riippuen keraamilevyissä on erilaisia rakenteita, joissa kumin ja keraamin osuus vaihtelevat. Suurimman iskun kohtiin käytetään hieman enemmän kumia. Puhtaan hankaavan kulutuksen kohteissa koko kulutuspinta on keraamia.

Keraamilevy kulutussuojaus