Saranco - Seulaverkot

Ylivoimaista seulontatehoa

Saranco

Saranco on maanrakennus- ja murskausalan tuotteisiin erikoistunut konepaja. Päätuotteenamme ovat seulaverkot. Toimitamme myös kuljetinrullat, koukkupultit, päätykiristyskoukut, kaavarit ja kumiprofiilit.

Tuotteemme perustuvat korkealaatuisen Haver & Boeckerin raaka-aineisiin.  Yhtiö on yksi maailman johtavista teräslankatuotteiden valmistajista. Verkkojen erityisen korkean laadun takaavat 125-vuotinen kokemus ja jatkuva tuotekehitys.

Kun kaipaatte tuotantolaitteillenne pidempiä huoltovälejä tai haluatte vähentää kulumista, tulemme mielellämme paikalle ja ratkaisemme haasteet yhdessä. 

Pyydä tarjous

Flex-mat anti-clogging Major Wire

Lupaus asiakkaillemme

Sarancon asiakkaana varmistat tuotantosi laadun ja kapasiteetin optimoinnin.

Koulutettu henkilökuntamme tekee seulalaitteiden tarkastuksia, jotka asiakkaanamme saat meiltä veloituksetta. Tarkastuksen avulla määritämme seulonnan ongelmakohtia ja laadimme yksityiskohtaisen raportin siitä kuinka voit lisätä tuotantoasi ja vähentää kustannuksia. 

Tarjoamme aina asiakkaillemme parhaan mahdollisen vaihtoehdon seulontaan, valikoimastamme löytyy perinteiset kudotut seulaverkot ja uutta teknologiaa edustavat Major Wire:n kehittämät Flex-mat-verkot, joilla nostat kapasiteettisi aivan uudelle tasolle.